VakantiepasClub herfstvakantie Den Haag

VakantiepasClub herfstvakantie Den Haag
De blaadjes vallen van de bomen en de kastanjes liggen voor het oprapen. Tijd voor de herfstvakantie!  Dat betekent een nieuw pakket activiteiten van de VakantiepasClub mét VakantiepasKorting.
Bij Haagse eitjes kunnen er in de vakantie kakelverse eitjes geraapt worden en Black Sheep Buplisher verzorgd een creatieve workshop naar aanleiding van het nieuwe prentenboek Gekke Geit. Maar gewoon lekker zwemmen, schaatsen of timmeren bij De Kinderwerkplaats kan natuurlijk ook! Zomaar een paar ideetjes van de VakantiepasClub. Bekijk deze en alle andere activiteiten op www.vakantiepas.nl.


Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.
 
Weekeindje Duinrell winnen?
Ga dan vóór 11 oktober naar vakantiepas.nl/vipvel, beantwoord een paar vragen over de VakantiePas en maak kans op een weekendje in een bungalow op Duinrell (incl. toegang pretpark en Tikibad) voor 4 personen of vrijkaarten voor een verrassingsuitje!