Kinderopvang Zon!

Beste kinderen en ouders van De Bras,

Wij willen ons graag voorstellen, aangezien jullie ons binnenkort ook bij De Bras zien.

Kinderopvang ZON! gaat kinderen halen op school voor de Buitenschoolse opvang in De Delftse Hout, locatie ZON! Natuurlijk

Kinderen zelf zijn de grootste inspiratiebron van ZON! Het kind staat centraal omdat wij kinderen echt zien en horen. Iedereen mag en kan zijn zoals hij of zij is en kinderparticipatie is een belangrijke basis in onze visie. ZON! zorgt voor een ruime leef- en speelomgeving waardoor kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte hebben om te bewegen en te ontwikkelen. ZON! ziet kracht in eenvoud en gelooft in het terugkeren naar de basis. Wij bieden veel activiteiten aan die gebaseerd zijn op de pijlers natuur, cultuur en sport. Daarbij kiezen wij bewust voor groene locaties en gaan vaak met de kinderen naar buiten.

Locatie ZON! Natuurlijk biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek midden in de Delftse Hout. Hier kunnen kinderen ongegeneerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.  Wij halen de kinderen op met de bakfiets.

Ook biedt deze locatie opvang voor kinderen van 2 t/m 4 jaar, de Scharrelpeuters, de kinderen maken kennis met de vogels, met insecten, met groei en bloei van planten en bomen. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan. Samen in de bakfiets of met elkaar wandelen. Naar de kinderboerderij, de Papaver, of het arboretum. De Delftse Hout heeft veel te bieden.

Voor meer informatie kijk of de website; www.kinderopvangzon.nl of bel voor een rondleiding naar Elena Meloni 06- 83980050