HELP de dieren in Australië - Doneeractie

HELP de dieren in Australië - Doneeractie  

Initiatief van buurtbewoners van de Bras/Ypenburg. 

 

Beste lezers (ouders/verzorgers), 

Ik ben wellicht bekend bij een aantal kinderen en/of ouders als jeugdwerker, buurtbewoner en/of moeder. (Zie de foto ik, Patricia, met een baby Kangaroo: 2002). Ik wil jullie via deze weg de aandacht vragen voor een doneeractie. Deze actie heb ik samen met een andere buurtbewoner, Jolanda Klok, opgezet om iets te doen voor de velen (miljoenen) getroffen dieren door de brand in Australië.  

De verschrikkelijke beelden op het nieuws of via internet zullen jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn. De omvang van de bosbranden is op dit moment ongekend en nog nooit gezien. Miljoenen dieren zijn gesneuveld. Zelfs ecologen betwijfelen of de ecosystemen kunnen herstellen. Deze zijn juist essentieel voor het voorbestaan van de meest iconische dieren van Australië zoals de Koala en de Kangaroo.  

Met het geld dat wij inzamelen kunnen de vele vrijwilligers in Australië goed werk doen en kunnen zij de nodige hulpmiddelen aanschaffen om de dieren in nood te redden, te verzorgen en uiteindelijk wanneer de bosbranden zijn gestopt terug te zetten in hun natuurlijke omgeving. Het ingezamelde geld komt direct op de plek waar het nodig is!  

Wij hebben beiden familie in Australië wonen. In overleg met onze familie aldaar hebben wij voor onderstaande organisaties gekozen, wetende dat via hun alles ook echt goed terecht gaat komen! 

  • Wires 

  • Mallacoota Wildlife Shelter 

  • Koala Hospital Port MacQuarie 

  • Adelaide Koala Rescue 

 

Voor meer informatie kijk op onze doneeractie site https://www.doneeractie.nl/help-dieren-in-nood-australie/-40944 en/of andere mediabronnen zoals https://www.ypenburg.nu/nieuws/7559-help-dieren-in-nood-in-australie.html 

Wij hopen dat jullie een donatie willen doen, alle beetjes helpen! Doneren kan via de site https://www.doneeractie.nl/help-dieren-in-nood-australie/-40944  

Jullie steunen ons ook door onze site zoveel mogelijk te DELEN met vrienden, familie, kennissen, collega’s, zakelijke relaties etc.!  

Veel Liefs en alvast hartelijk bedankt! 

Patricia en Jolanda 

Jo&Pat 

ANIWORLD NL actie