Boekenmarkt in winkelcentrum de Parade

Hebben de kinderen tijdens deze Kinderboekenweek al zo veel nieuwe boeken verzameld dat de boekenkast nu te vol staat? Mooi! Geef oude boeken op zaterdag 12 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur een nieuwe leven tijdens een heuse boekenmarkt in winkelcentrum de Parade. Mocht de boekenkast nu nog niet te vol staan: dit is dé kans om parels te vinden, voor de kinderen en wellicht zelfs voor u!

Daarnaast hebben wij ook nog enkele andere leuke verrassingen voor jullie in petto. Houdt onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie!

Mocht u interesse hebben om boeken te verkopen, laat het ons weten! U kunt zich aanmelden via i.debruijn@dzp.nl. Doe dit graag voor 4 oktober 2019.

We verwelkomen u graag op 12 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur in winkelcentrum de Parade!