Bezoekadres

Basisschool De Bras ligt tussen Nootdorp en Delft in de Haagse wijk Ypenburg. De school bestaat sinds 2002 en telt rond de 340 kinderen. We hebben een opvallend mooi en gezellig ingericht gebouw met volledig up-to-date voorzieningen. De Bras is bepaald geen school van dertien in een dozijn. We kennen geen leerstofjaarklassensysteem zoals de meeste scholen. Onze leerlingen leven en werken in familiegroepen waarbij verschillende leeftijden zijn gemixed. De leerlingen zijn verdeeld over Brasland ( 4- ca. 7 jaar), Braseuropa (7 - ca. 10 jaar) en Braswereld (10 - ca. 12 jaar). Volgens onderzoek doen onze schoolverlaters het heel goed in het VO en worden daar ervaren als betrokken en sociaal. Als u met de school belt voor informatie, kunt u vragen naar Margriet Roeleven (directeur), mailen kan ook: mroeleven@basisschooldebras.nl.

Oeverwallaan 104
2498 BZ